top of page
PROBABIL EU 9  C trimmed.jpg

CHEMARE LA DERATIZARE!

 

ROMÂNI DIN ŢARĂ ŞI DIN STRĂINĂTATE!

 

Mă numesc George Mocanu, am 59 de ani și trăiesc de 32 de ani departe de Țară, deoarece nu am rezonat cu sistemul comunist.

Am o viață decentă, dar afectându-mă starea în care a ajuns Țara mea am hotărât că a sosit timpul să preiau inițiativa înființării unei Uniuni Naţionale care să adune toate forțele ce vor binele acestei Țări.

Din luna Iunie 2021, am revenit în Țară și am hotărât să mă implic în teritoriu.

 

În acest moment am satisfacţia că sub stindardul Patriocrației încep să se adune cetățeni și organizații din toate zonele socio-economice unde bate o inima de Român.

Fac apel la toţi Românii din Ţară şi din Străinătate, indiferent de etnia voastră sau din ce formaţiuni faceţi parte, să realizăm Marea Unire.

Fac acest apel către voi, fraţi Români, fiindca AȘA NU SE MAI POATE!

A venit vremea să ne salvăm Ţara şi pe noi toţi Românii!

Salvatorii Țării suntem NOI ÎNȘINE! Este vremea să rescriem Istoria!

Vă chem pe toţi Românii din Ţară şi din străinătate să vă alăturaţi Asociației UNIUNEA PATRIOCRATĂ - UP, care să fie reprezentată de Poporul Român şi numai de Poporul Român, patrioţii Ţării, oameni curaţi şi cinstiţi, neafiliaţi niciunei forme de interes personal.

Asociația UNIUNEA PATRIOCRATĂ - UP este o organizaţie civică, o idee, o formă a unui nou curent social, un nucleu în jurul căruia să ne unim cu toţii - toţi cetăţenii Români din Ţară şi din străinătate.

Asociația UNIUNEA PATRIOCRATĂ - UP este locul unde TOŢI ROMÂNII, indiferent de ETNIA din care fac parte, să îşi pună semnătura pentru PREZENŢĂ.

Răspundeţi “PREZENT!” şi aderaţi prin înscriere şi semnătură, să dovedim lumii și nouă înșine că Poporul Român este Viu și a hotărât să își ia Soarta în propriile mâini.

 

Chem pe toţi profesioniştii patrioţi pentru voluntariat, în vederea organizării acestei mişcări revoluţionare de recuperare a României, ca să participe la stabilirea termenilor legali ai planului de acţiune: jurişti, profesori, analişti politici, filozofi, ingineri, doctori și din celelalte domenii de activitate! 

Chem de asemenea, Armata, Jandarmeria, Poliţia, Serviciile Secrete, Justiţia pentru suport şi asistenţă, îndeplinindu-şi astfel datoria şi jurământul de a apăra România şi Românii, de elemente anti-Naţionale, anti-Româneşti, atât din interior, cât şi din exterior.

Chem ABSOLUT TOATĂ POPULAŢIA ROMÂNIEI SĂ NE LUĂM ŢARA ÎNAPOI!

ACUM, ORI NICIODATĂ!

SUNTEM UN POPOR CAPABIL, ŞI ÎMPREUNĂ VOM RECONSTRUI TOTUL DE LA ZERO, CLĂDIND O ROMÂNIE PENTRU ROMÂNI ŞI UN SISTEM SOCIAL STABIL ŞI PUTERNIC, BAZAT PE INTERESELE ŞI NEVOILE POPORULUI ROMÂN!

bottom of page